Op 1 augustus 2016 hebben Roeland en Nicole, de twee gezichten van ANNO92, zich ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Een lang gekoesterde droom werd werkelijkheid voor hun beiden. 

ANNO92 heeft zich in de opvolgende jaren ontwikkeld tot een creatieve en vakkundige onderneming. Iedere opdracht is weer anders, maar elke opdracht verdient het beste resultaat. 


Maak kennis met Roeland - De schilder

Een man waarvan de gedachten en ideeën nooit stil staan, dat is Roeland. Van jongs af aan had hij er moeite mee zijn aandacht bij de les te houden. Niet omdat hij niet geïnteresseerd is of slecht kan leren, nee, hij had juist aandacht veel te veel dingen! Hij was die jongen die al zijn ideeën aan het schetsen was in zijn rekenschrift, om dit vervolgens thuis in elkaar te gaan knutselen. 

Zijn grote wens was dan ook dat als hij 'later groot was' een creatief beroep uit te kunnen oefenen. Dingen mooi te maken die niet mooi meer zijn en passende oplossingen te bedenken waar anderen niet opkomen. 

Roeland heeft zich de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een vakbekwame schilder. Eentje die u met uw volle vertrouwen in huis wil laten.


Wij stellen u voor aan Nicole - De stylist

Nicole is een stylist in hart en nieren. Van jongs af aan is zij al bezig met het creëren van nieuwe dingen en het 'mooier' maken ervan. Bij elke ruimte die zij binnentreed, ziet zij in een oog opslag hoe het praktischer of sfeervoller ingericht kan worden. Zij kan geen maaltijd bereiden, zonder het bord tot op de puntjes te stylen en geen object wordt zomaar neergezet. Over alle details denkt zij na. 

Met haar creatieve brein, voelde zij zich niet op haar plaats op kantoor als management assistent, waar zij 3 jaar heeft gewerkt. Haar grootste droom was om ondernemer te worden. De skills die zij geleerd heeft als assistent, past ze nu toe in haar eigen bedrijven. Want naast ANNO92 heeft zij in augustus 2020 de online deuren van haar webshop www.feelingsheepy.nl geopend. 

Organiseren, ordenen, administratieve werkzaamheden, goede planningen maken en het klantencontact onderhouden, dit is wat deze duizendpoot allemaal doet.