Op 1 augustus 2016 hebben Roeland en Nicole, de twee gezichten van ANNO92, zich ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Een lang gekoesterde droom werd werkelijkheid voor hun beiden. 

ANNO92 heeft zich in de opvolgende jaren ontwikkeld tot een creatieve en vakkundige onderneming. Iedere opdracht is weer anders, maar elke opdracht verdient het beste resultaat. 


Maak kennis met Roeland - De schilder

Een man waarvan de gedachten en ideeën nooit stil staan, dat is Roeland. Van jongs af aan had hij er moeite mee zijn aandacht bij de les te houden. Niet omdat hij niet geïnteresseerd is of slecht kan leren, nee, hij had juist aandacht veel te veel dingen! Hij was die jongen die al zijn ideeën aan het schetsen was in zijn rekenschrift, om dit vervolgens thuis in elkaar te gaan knutselen. 

Zijn grote wens was dan ook dat als hij 'later groot was' een creatief beroep uit te kunnen oefenen. Dingen mooi te maken die niet mooi meer zijn en passende oplossingen te bedenken waar anderen niet opkomen. 

Roeland heeft zich de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een vakbekwame schilder. Eentje die u met uw volle vertrouwen in huis wil laten.


Wij stellen u voor aan Nicole - De duizendpoot

Nicole is een vrouw die zich zeer comfortabel voelt met de kwast in haar hand.

Sinds haar eerste schildersstage in 2010 heeft zij de liefde voor dit vak gevonden. Na een aantal jaren onder een baas te hebben gewerkt, werd het tijd voor een nieuwe stap; haar eigen bedrijf opstarten! Nicole is het brein achter ANNO92 en houdt zich naast het schilderen bezig met organiseren, ordenen, administratieve werkzaamheden, goede planningen maken en het klantencontact onderhouden.

Tussendoor heeft zij nog gestudeerd aan Schoevers, met als doel een mooie baan als management assistent te bemachtigen. Dat lukte al snel, maar met haar creatieve brein, voelde zij zich niet op haar plaats op kantoor, waar zij 3 jaar heeft gewerkt. De skills die zij geleerd heeft als assistent, past ze nu toe in haar eigen bedrijf.