Schilderwerk

ANNO92 staat voor vertrouwen en wij werken met oog voor detail. Bij ons ben u aan het goede adres als u op zoek bent naar een vakkundige schilder. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit producten en wij zorgen ervoor, dat uw schilderwerk na onze komst in perfecte staat is.


Buitenschilderwerk

Het verstrijken van de tijd en de invloed van het weer gaan niet ongemerkt voorbij aan het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand.

Buitenschilderwerk heeft als voornaamste doel het hout- en steenwerk in goede conditie te houden. Door ons klimaat is het immers belangrijk om tijdig onderhoud te plegen.

Voordat er geschilderd wordt, worden loslatende verflagen en aanslag eerst grondig verwijderd. Openstaande verbindingen en/of houtrot wordt hersteld. Pas als al het voorwerk grondig is aangepakt, wordt er geschilderd. 


Binnenschilderwerk

Goed binnenschilderwerk legt de basis voor uw interieur uitstraling. Het is belangrijk dat u zich prettig voelt in de omgeving waarin u woont en/of werkt. Een strak geschilderde trap of wand zorgt voor een opgeruimd gevoel. 

Ook het plaatsen van reno-vlies behang is een van onze specialiteiten. Voornamelijk nieuwbouwwoningen hebben de eerste jaren een verhoogde kans op scheurvorming in wanden. Wanneer deze wanden gestuct worden, bestaat de kans dat hier na verloop van tijd scheuren is verschijnen. Reno-vlies kan lichte scheuren tegenhouden door zijn sterke structuur, maar geeft wel een zeer strakke uitstraling aan uw woning. 

Iedereen woont en werkt graag in een mooie omgeving. Maar wie leeft en actief is, laat sporen achter. Ook wanneer het schilderwerk er niet goed aan toe is, lossen wij dit vakkundig op. 


Handbelettering

Maar uw entree of deur speciaal en persoonlijk. Laat ANNO92 letters zetten!

Dit kan al vanaf € 14,50,- per letter. Vanzelfsprekend kunt u een keuze maken uit verschillende lettertypes en afmetingen. 

Download hier de informatiefolder.

Vraag hier een offerte aan